Herbastar Goji bogyó 300g

Herbastar Goji Bogyó ( Licium gyümölcs) 300g

A tradícionális kínai orvoslás alapelvei szerint a Goji bogyó erősítő hatású, támogatja és táplálja a testet betegségek és legyengültség esetén. Az egészség megőrzése érdekében naponta lehet fogyasztani. Számos gyógyhatású gyógynövény-recepthez is használták, hogy krónikus betegségek esetén stabilizálják az egészségi állapotot.

Több mint 15%-os fehérjetartalmával, 21 féle ásványi anyagával és 18 féle aminosavjával ezt a tápanyagokban gazdag gyümölcsöt joggal nevezik szuperélelmiszernek.

Bőséges vitamin, ásványi anyag – és további létfontosságú tápanyagok forrásai.

Jótékony hatást képes kifejteni. Ezt már számtalan tudományos kutatás is bebizonyította. Közel sem meglepő, hogy a modern orvoslásban is egyre nagyobb teret nyer magának a frakasbogyónak nevezett gyümölcs. Betegségmegelőző, antioxidáns és immunerősítő.

A Goji bogyót az adaptogén megnevezéssel is illethetjük, mivel terápiás célra alkalmas anyagokat tartalmaz. Mint adaptogén élénkíti és erősíti a szervezetet és a benne zajló egyes folyamatokat. A Goji adaptogén-hatásai megnyilvánulnak abban, hogy a modern világ egyik legalapvetőbb „betegségét”, a stresszt összeomlás nélkül tudja kezelni.

A goji az élet gyümölcse

A szervezet 10 trillió sejtje a szabadgyökök folyamatos támadásának van kitéve. A DNS/sejtromboló tulajdonságú szabadgyökök nagyon reaktívak, és rövid életidejük alatt is hatalmas energiájába kerül szervezetünknek, hogy megkösse a szabadgyököket és így megakadályozza a nagymértékű sejtkárosodást.

A szabadgyökök létfontosságú sejteket sem kímélik, mivel mindenáron hiányzó elektronjukat szeretnék pótolni, így bárhonnan képesek elszívni azt! A Goji berry egyedülálló főmolekulái, a poliszachardiok és a hatékony antioxidánsok védenek a korai öregedéssel szemben és harcolnak a szabadgyökök okozta károsodások ellen az egész szervezetben.

A goji bogyók fokozzák az emberi növekedési hormon termelődését az agyalapi mirigy stimulálásával. Az emberi növekedési hormont a fiatalság hormonjának is nevezik, segíti a jobb alvást, támogatja a gyógyulási folyamatokat, csökkenti a testzsírt és fiatalosabb külsőt kölcsönöz. Innen ered a Goji egy másik ismert elnevezése: „Az élet gyümölcse”
A termék jelenleg nem rendelhető