PROENZI 3 FILMTABLETTA 90 DB EXPUR-90 db:

Proenzi3 ExPur filmtabletta 90db Walmark

Glukózamin-szulfát, Kondroitin-szulfát, MSM, ExPur komplex tartalmú, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer. Alkalmazása javasolt ízületi betegségben szenvedők különleges táplálkozási igényeinek kielégítésére.
 
A kiegyensúlyozott és biztonságos mozgás elképzelhetetlen ízületek nélkül. Az egyik kiemelt fontosságú ízületünk a térd, sokfajta szövetből felépített roppant terheket viselő mozgásszervi elem. Ahhoz, hogy pontosan értsük, az ízületek miként is biztosítanak stabilitást, és hogyan csökkentik az állandó mozgásból eredő károsodás esélyét, ismernünk kell a felépítésüket.
 
Az ízületekben a csontok végét porc borítja, amely sima, kemény védő szövetként felfogja a rázkódást, és minimálisra csökkenti a súrlódást. Az ízületi tokot belülről bélelő szövet sejtjei termelik az ízületi folyadékot, amely kitölti a teret, és tovább csökkenti a csontok súrlódását, valamint megkönnyíti a mozgást. Az ízületek stabilitásához nélkülönözhetetlenek a kötőszövetekből álló ízületi szalagok is, amelyek körülölelik őket.

A továbbfejlesztett Proenzi3 ExPur készítmény a glukózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, és MSM hármas kombinációja mellett ExPur komplexet is tartalmaz. Az ExPur komplex kollagént és C-vitamint tartamaz, amelyek fontos szerepet játszanak az ízületek működésében.
 
A Proenzi3 ExPur alkalmazása javasolt ízületi betegség következtében kialakuló porc és ízületi rendellenesség esetén a különleges táplálkozási igények kielégítésére:
• a glukózamin és a kondroitin-szulfát hozzájárulnak az ízületek mozgathatóságához,
•a kollagén hozzájárul z ízületek egészséges működésének fenntartásához,
•az MSM hozzájárul a porcképződéshez,
 •a C-vitamin pedig segíti az ízületek és a csontok egészségét.
 
Összetétel:
 
A napi (3 filmtabletta) aktív összetevői:
Glukózamin-szulfát    1500 mg   
Kondroitin-szulfát        600 mg
MSM                            900 mg
 
ExPur komplex a napi 3 filmtablettában:
 
Kollagén II-típusú          20 mikrogram   
C-vitamin                      12 mg

Összetevők:
glukózamin-szulfát 2 KCl (héjas állatokból), kondroitin-szulfát, metil-szulfonil-metán, kollagén (II-típusú), L-aszkorbinsav, csomósodást gátlók (mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát), tömegnövelő szer (dikalcium-foszfát), bevonat (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polifruktóz, borsó-keményítő, talkum, triglicerid)
 
Adagolás:
 
Felnőtteknek napi 3 db filmtabletta, étkezés után. Ajánlatos sok folyadék fogyasztása (legalább 2 l naponta). Ha nyelési nehézségek merülnek fel, a tabletta feldarabolható vagy összetörhető-
 
Ajánlott alkalmazási idő:
Minimum 3 hónapos rendszeres fogyasztása javasolt. hosszabb ideig is szedhető, akár kúraszerűen is.
 
Fontos figyelmeztetések:
 •A termék fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, gyermekeknek nem ajánlott.
 •Kagylókra, rákokra és azokból készült készítményekre, valamint a készítmény bármely összetevőjére érzékenyeknek nem ajánlott
 •Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.
 •Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.
 •Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
 •
A termék alkalmazása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
 
Kiszerelés: 90db
 
OÉTI  nyilvántartási szám: 1279/2011
 
Gyártó:
Walmark a.s. Oldrichovice 44.
73961 Tinec, Cseh Köztársaság

Importőr és forgalmazó:
Walmark Kft.
A termék jelenleg nem rendelhető