BIO GRÁNÁTALMA GYÜMÖLCSLÉ-1000 ml:

A gránátalmát (Punica granatum) Ázsiában és a Közel-Keleten nagy becsben tartották az jótékony egészségügyi hatásai miatt. A gránátalmát modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában. Kaliforniai egyetem kutatói szerint jótékonyan befolyásolhatja a prosztatarákos pácienseket, a gránátalma fogyasztása.


A gránátalma lombhullató, nyáron virágzó fa vagy bokor. A termése narancssárga vagy sárga és a virága pedig élénkpiros. A gránátalma vagy más néven pomegranate termése akkora, mint egy közepes alma. Vastag kemény héja alatt fehér puha hártyában számos sötétpiros mag található. 200 évig is élhet a gránátalma és maximum őt méteresre nő. A gránátalma virágzási ideje júliustól szeptemberig tart.

Már a Bibliában is említést tesznek a gránátalma jótékony hatására a szépségre és a tápértéke miatt. Hosszú idő óta bizonyított tény, hogy a terhes kismamák fokozottan védik magzataikat, önmagukat a gránátalma fogyasztásával. A legenda szerint Aphroditének köszönhetjük a gránátalmát, ebből kifolyólag a gránátalma a szerelem és a termékenység jelképe. A gránátalma nem mindennapi gyümölcs. Festékeket és kozmetikumokat is gyártanak a gránátalmából. Viszont Ázsiában a nagy népszerűségéből fakadóan parfümöt is gyártanak. A fügéhez hasonlóan fagymentes helyre kell ültetni.


A gránátalma nagyon gazdag antioxidánsban, amit egy külföldi professzor által irányított kutatócsoport fedezett fel az eredményei szerint a gránátalmában háromszor annyi antioxidáns van mint a vörös borban és a zöld teában. Ennek köszönhetően a szívbetegségek megelőzésére rendkívül hasznos a BIO-gránátalma. A vizsgálatok szintén bebizonyították hogy a gránátalma fogyasztása 20-kal csökkenti a káros koleszterin szintet, valamint szignifikánsan növeli a hasznos koleszterin szintet a vérben.


A bio-gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kezelésében.

A Biovitalini gránátalma gyümölcslé DE-012 öko ellenőrző hely szerinti biológiailag ellenőrzött termőterületről származik.

Felhasználási javaslat

Fogyasszon naponta hígítás nélkül 30ml-t a gyümölcsléből vagy ízlés szerint hígítsa azt vízzel. Felbontás után hűtve tárolandó és mihamarabb elfogyasztandó.

A HOSSZÚ élet titka, a gránátalma.

Összetevők

Bio-gránátalma 100-os tisztaságú gyümölcslé biológiailag ellenőrzött termőterületről származó gyümölcsökből, Kálium, C-vitamin, Foszfor valamint az antioxidáns hatású növényi hatóanyagok, mint a polifenolok (flavonoidok és csersav).


Ár: 1322 Ft/db
Kérem írje be hogy hány darabot szeretne rendelni, majd kattintson a "kosárba" gombra.